"Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee" sanoo suomalainen sanonta. Sen merkitys on, miten helposti ja nopeasti hankittu menetetään myös yhtä vikkelästi. Koirankoulutuksessakin peruasioihin panostaminen kannattaa ja siksi pidän sanonnasta laittamalla sen hieman eri muotoon. "Mikä nauraen menee, se viheltäen tulee."

"Nauraen menee" on koiria rakastavan yhden naisen sivutoiminen yritys.

Tarjoan agility-ja arkitottelevaisuuskoulutusta sekä ongelmakäytösten ratkaisua niin yksityisille henkilöille kuin seuroillekin. Sydämeni asioita ovat koiran ja ohjaajan molemminpuolinen saumaton luottamus. Se toimiessaan tarjoaa mahdollisuuden antoisaan helppoon arkeen ja vauhdikkaisiin harrastus-suorituksiin.

tassu.png
FB_IMG_1589639134249.jpg

KOULUTTAJAINFO

34811342_10217350337809274_8798945876924
c: Irene E

Olen Maija Rýd, aktiivinen koiraharrastaja ja -kouluttaja Etelä-Suomesta, Sipoosta. Koirat ovat olleet osa perhettäni koko elämäni ajan ja teini-iässä niiden mukanaan tuomat harrastukset veivät minut mennessään. Siitä on aikaa jo yli kymmenen vuotta! Ensimmäinen harrastuskoirani on novascotiannoutaja "Tara/Tapsa", jonka jälkeen australianpaimenkoirat veivät mennessään. Nykyisin aussiehenkeä ylläpitää auspainarttu "Nauru" ja sen mahtava poika, auspaiuros "Meno".

Kouluttajan tehtävät ovat kiinnostaneet minua aina ja olen aina nauttinut muiden auttamisesta itselleni rakkaissa aihepiireissä. Olen suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon (Amiedu), olen käynyt Kennelliiton agilityn-ja tottelevaisuuskoulutuksen ohjaajakurssit (2012) ja kouluttanut vuodesta 2012 aktiivisesti agilitya ja arkitottelevaisuutta niin seuroille kuin yksityisillekin henkilöille. Käytän hyväkseni paljon sheippausta, eli koulutusmenetelmää, jossa hyödynnetään koiran omaa oivaltamista. Työskentelen vakituisesti erityisesti koirien raakaruokintaan painottuneessa koiratarvikemyymälässä ja minulla onkin laajaa kokemusta ruokinnan lisäksi myös koirien allergioista. Kävin turinoimassa ruokatietoa myös Alfa TV:n "My Dog-koirani" - televisio-ohjelmassa!

Agilityssa kiinnitän paljon huomiota ohjaajan liikkumiseen, koiran esteosaamiseen sekä toimivaan yhteistyöhön. Jokainen koirakko on oma ainutlaatuinen tiiminsä, jota pitää tarkastellakin sellaisena! 

Minulle tärkeintä on koiran ja omistajan yhteinen hyvä luottamus molemmin puolin. Kun koira luottaa ohjaajaansa ja ohjaaja kokee tuntevan koiransa, on tekemisestä helppo tehdä antoisaa ja hauskaa. Nauraen menee, viheltäen tulee - niinhän se toimii, kun koulutus on tehty huolella! Koulutus on laaja, monesta eri tekijästä koostuva kokonaisuus. Jotta lopputuloksena olisi energinen, hyvinvoiva, omistajansa käskyjä iloisesti kuunteleva ja hyvällä vireellä työskentelevä koira, unohtamatta tyytyväistä omistajaa, pitää kokonaisuuden kaikkien palikoiden löytää oma paikkansa. Haluan auttaa koirien omistajia ja harrastajia näkemään maailmaa koiransa perspektiivistä ymmärtääkseen, miksi se tekee välillä ei-toivotulla toimintatavalla meidän ihmisten kummallisessa maailmassa. Koira ei auo päätään tai yritä tieten tahtoen kiukutella. Sitä ja sen kieltä ei aina vaan ymmärretä.

 

PALVELUT

agilitychihuPALLO.png
Agility

Agility on koiralajeista lähinnä sydäntäni. Laji vei mukanaan v. 2009 ja siitä lähtien olen treenannut, kouluttanut ja kisannut aktiivisesti. Edustan Järvenpään agilityurheilijoita ja olen kouluttanut agilitya vuodesta 2012. Olen kouluttautunut itse aktiivisesti Suomen superammattilaisten opissa, mm. Jenna Caloander, Ville Liukka, Jaakko Suoknuuti, Timo Rannikko.

Agility on parhaimmillaan, kun koiran ja ohjaajan luottamus toimii saumattomasti. Haluan treeneissäni tarjota positiivisella otteella onnistumisia ohjaajalle ja oivalluksia koiralle! Laji on sopiva yhdistelmä urheilullisuutta, tiimityöskentelyä, onnistuneen koulutuksen iloa sekä koiran ja ohjaajan yhteistyötä.

 

 

Hintaesimerkki

Agilitykoulutus ILMAN hallivuokraa (asiakkaan ennalta maksamissa tiloissa) 50€/h + matkakulut yli 10 matkalta

Koko päivän koulutukset, pyydä tarjous!

doodle-barking-2965983_1280.png
Eläimen käytöksen ymmärrys

Jos arjessa takkuaa jokin koiran kanssa, voi elämä parhaan ystävän kanssa alkaa tuntumaan pakkopullalta. Haluan tarjota pitkän tähtäimen ratkaisuja arjen ongelmakäytöksiin, jossa tilannetta yritetään ymmärtää koiran näkökulmasta. Tästä syystä jokaiselle asiakaskoiralle annetaan täytettäväksi hyvinvointikartoitus ennen tapaamista, jonka tarkoituksena on saada mahdollisimman kattava kuva asiakaskoirasta ja sen elämästä ratkaisujen laatimiseksi.

En hyväksy fyysistä/henkistä väkivaltaa, epäreilua käytöstä tai eläimen pelottelua osana ongelmanratkaisua.

 

Lue tarjoamastani koulutuksesta lisää täältä!

Hintaesimerkki

Arkikäytöksen ongelman laaja alkukartoitus + yksi tapaaminen (kesto n. 1-1,5h) yhdessä sovitussa paikassa: 120€+ matkakulut yli 10km matkalta, sis. puhelinkonsultoinnin 2 viikkoa tapaamisen jälkeen.

Jatkokäynnit samalle koiralle yhdessä sovitussa paikassa 60€ + matkakulut yli 10km matkalta 

Ravintosuunnitelmat

Ravintosuunnitelmilla saat laskennalliset määrät koiran tarvitsemista ruoka-,vitamiini-ja hivenaineista tasapainoiseen arkeen tai pentukoiran kasvuun. Raporttien hinta koostuu niiden laajuuden mukaan. Voit tilata pelkän laskennallisen vitamiiniraportin tai esimerkiksi laajemman raportin ohjeineen ja vinkkeineen!

antti-1.png
Valokuvaus

Pääasiassa eläinten valokuvausta asiakkaan kanssa erikseen sovitussa paikassa pääkaupunkiseudulla.

Kysy myös tarjous ihmisten valokuvauksesta (esim. ristiäiset/hääkuvaus)

Voit tarkastella ottamiani valokuvia osoitteessa:
https://m.facebook.com/348160788718979

Hintaesimerkki

3 editoitua kuvaa eläimestä yhdessä sovitussa sijainnissa: 75€ + matkakulut yli 10km matkalla

 
 

ASIAKKAIDEN TERVEISIÄ ❤

logotassa.png

YHTEYS

team Nauraen menee

Y-2988707-1

Maija Rýd

nauraenmenee@hotmail.com

 
34483250_10217349725033955_8926462377906
  • Facebook
  • Instagram